HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Sarung aksés Évakuasi-Évakuasi pikeun Paké Tunggal

Pedaran pondok:

• Ngabéréskeun masalah pamindahan batu urik sareng backflow sapinuhna, Dina tekenan négatip, éta tiasa nyingkahan aliran batu, nyegah pamindahan batu sareng ngaleupaskeun batu sacara épéktip.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Ngabéréskeun masalah pamindahan batu urik sareng backflow sapinuhna, Dina tekenan négatip, éta tiasa nyingkahan aliran batu, nyegah pamindahan batu sareng ngaleupaskeun batu sacara épéktip.
Ngurangan tekanan tinggi tina pelvis ginjal sacara épéktip, irigasi teras-terasan sedot, éta tiasa ngabentuk sirkulasi cairan anu teu kaganggu pikeun ngirangan tekanan tinggi tina pelvis ginjal sacara épéktip.
Éta tiasa nyegah perdarahan pikeun ngajaga visi anu jelas salami prosedur operasi. Dina irigasi sareng sedot anu teras-terasan, éta tiasa ngabersihkeun nanah, pembekuan getih sareng kerikil kaluar, tetep operasi dilakukeun ku visi anu jelas, mastikeun kasalametan operasi, sareng nyingkat waktos operasi.
Dilegakeun strikténsi aksés urétér sacara efektif pikeun mastikeun operasi anu dilakukeun kalayan lancar, Desain dilator tapered kalayan AQ hydrophilic coated tiasa dilegakeun striktip aksés uréteral kalayan épéktip.
Sarung sareng ujung dilator aya AQ hidrofilik dilapis. Kandel palapis hidrofilik produk ieu ngan ukur 0,03mm. COF nyaéta rata-rata 0,050 ku tés frithion anu teras-terasan. Pangaruhna jauh langkung seueur tibatan produk anu sami.
Petikan sedutan tekanan négatip tiasa dihubungkeun sareng pipa hawa nyeuseup tekanan négatip atanapi pipa ventilasi pipa terpadu.
Colokan sealing silikon, gampang dioperasikeun.
Éta saderhana sareng merenah pikeun ngawangun gabungan tabung Sheath sareng gabungan tabung ékspansi sasarengan.
Tekanan négatip ngatur liang, sacara efektif ngaluyukeun tekanan sedot.
Awak tabung ditandaan ku timbangan, warnana jelas sareng bénten. Éta tiasa ngabantosan dokter pikeun nangtoskeun jarak antara sarung sareng uretra dina cara anu langkung langsung sareng merenah.
Beungeut awak tabung ditutupan ku palapis hidrofilik AQ, anu lemes, gesekan leutik, nilai rata-rata gaya gesekan COF nyaéta 0,050, sareng gampang dilegakeun lumen ngalangkungan segmen anu sempit, ngirangan cilaka sareng henteu nyeri.
Sambungkeun sareng tabung ékspansi kalayan lancar.
Ujung sarung lemesna pikeun nyingkahan cilaka uretra.
Ujung dilator nyaéta AQ hydrophilic coated. Desainna tip taper. Éta tiasa dilegakeun laun ngalangkungan gesekan sareng ékstrusi pikeun ngabentuk saluran bedah anu langkung lengkep sareng teratur, gampang dioperasikeun ureteroscope anu fléksibel, ngajagi ureter nalika patukeuran instrumen anu diulang nalika ureteroscopy.

Suction-Evacuation Access Sheath for Single Use

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali