HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Anestesiologi

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Oral Use)

    Tabung Endotracheal Preformed (Paké Lisan Preformed)

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Nasal Use)

    Tabung Endotracheal Preformed (Preformed Nasal Use)

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.

  • Endotracheal Tube with Special Tip

    Tube Endotracheal kalayan Tip Husus

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • Tip khusus, pikeun nyingkahan karusakan intubasi sacara épéktip.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.
    • Kami ogé tiasa nyayogikeun bahan DEHP GRATIS.

  • Reusable Laryngeal Mask Airway

    Airway Topéng Laryngeal Reusable

    • 100% silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu langkung unggul.
    • Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.
    • Tiasa dianggo 40 kali darat disterilkeun ku 121 ℃ uap.
    • 5 garis sudut némbongan nalika cuff dina kaayaan datar, anu tiasa nyingkahan borgol dina bentuk panempatan.
    • mangkok jero tina cuff nyadiakeun sealing alus teuing jeung nyegah halangan disababkeun ku epiglottis ptosis.
    • Perlakuan khusus tina permukaan cuffs ngirangan kabocoran sareng mindahkeun sacara épéktip.

  • Reinforced Laryngeal Mask Airway

    Nguatkeun Laryngeal Mask Airway

    • 100% silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu langkung unggul.
    • tulangan spiral ngaminimalkeun naksir atanapi kinking.
    • Tabung lemes, transparan sareng tahan-kink.
    • Cocog pikeun dewasa, murangkalih sareng murangkalih.

  • PVC Laryngeal Mask Airway

    Jalan tol topeng laringn pvc

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC.
    • Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.
    • Perlakuan khusus dina permukaan cuff ngirangan kabocoran sareng shift sacara épéktip.

  • Endotracheal Tube Standard

    Standar Tabung Endotracheal

    • Dijieunna tina PVC non-toksik ubar-kelas, transparan, jelas sareng lemes.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.

  • Reinforced Endotracheal Tube

    Tabung Endotracheal bertulang

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • tulangan spiral ngaminimalkeun naksir atanapi kinking.
    • Sasuai sareng sikep pasién naon waé, khususna kana operasi decubitus.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah.

  • Silicone Tracheostomy Tube

    Tube Silika Tracheostomy

    • Tabung Tracheostomy mangrupikeun tabung kerung, nganggo atanapi henteu nganggo cuff, anu sacara éléktronik dilebetkeun langsung kana trakea ngalangkungan sayatan bedah atanapi ku téhnik dilatasi progresif anu dipandu ku kawat dina kaayaan darurat.

  • Guedel Airway

    Guedel Airway

    • Dijieunna tina poliétilén non-toksik.
    • Warna-dilapis pikeun idéntifikasi ukuran.

  • Oxygen Mask

    Topeng Oksigén

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan sareng lemes.
    • Klip irung adjustable mastikeun pas nyaman.
    • Desain lumén khusus kateter mastikeun ventilasi anu saé, bahkan kateter dilipet, dipulas atanapi dipencét.

  • Aerosol Mask

    Topéng Aerosol

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan sareng lemes.
    • Sasuai sareng sikep pasién naon waé, khususna kana operasi decubitus.
    • 6ml atanapi 20ml jar atomizer tiasa ngonpigurasi.
    • Desain lumen khusus kateter mastikeun ventilasi anu saé, evencatheter dilipet. pulas dipencét.

12 Teras> >> Halaman 1/2