HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Tabung Endotracheal

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Oral Use)

    Tabung Endotracheal Preformed (Paké Lisan Preformed)

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.

  • Endotracheal Tubes Preformed (Preformed Nasal Use)

    Tabung Endotracheal Preformed (Preformed Nasal Use)

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.

  • Endotracheal Tube with Special Tip

    Tube Endotracheal kalayan Tip Husus

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • Tip khusus, pikeun nyingkahan karusakan intubasi sacara épéktip.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.
    • Kami ogé tiasa nyayogikeun bahan DEHP GRATIS.

  • Endotracheal Tube Standard

    Standar Tabung Endotracheal

    • Dijieunna tina PVC non-toksik ubar-kelas, transparan, jelas sareng lemes.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.

  • Reinforced Endotracheal Tube

    Tabung Endotracheal bertulang

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • tulangan spiral ngaminimalkeun naksir atanapi kinking.
    • Sasuai sareng sikep pasién naon waé, khususna kana operasi decubitus.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah.

  • Silicone Tracheostomy Tube

    Tube Silika Tracheostomy

    • Tabung Tracheostomy mangrupikeun tabung kerung, nganggo atanapi henteu nganggo cuff, anu sacara éléktronik dilebetkeun langsung kana trakea ngalangkungan sayatan bedah atanapi ku téhnik dilatasi progresif anu dipandu ku kawat dina kaayaan darurat.

  • Suction Catheter

    Nyeuseup Catheter

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan sareng lemes.
    • Samping bérés panon sareng tungtung distal anu katutup pikeun kirang ngaraheutkeun mémbran lépét tracheal.
    • Konektor tipe T sareng konektor konis aya.
    • Konektor warna-kode pikeun idéntifikasi ukuran anu béda-béda.
    • Tiasa nyambung sareng konektor Luer.