HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.
  • Anesthesiology

    Anestesiologi

    Kami ngagaduhan saluran napas laringal, tabung endotracheal, saluran napas guedel, kateter hisap, topeng oksigén ……
  • Urology

    Urologi

    Kami ngagaduhan kateter foley silikon 2 arah, kateter foley silikon 3 arah, kateter foley silikon sareng ujung tiemann ……
  • Gastroenterology

    Gastroenterologi

    Kami gaduh tabung gastrostomy silikon, tabung lambung silikon, tabung lambung PVC ……
  • Epidemic Prevention Supplies

    Pasokan Pencegahan Epidemik

    Kami nganggo topeng panggunaan médis nganggo masker, KN95, topéng pelindung pakai, gaun isolasi médis ……

ISO13485: 2016, FDA sareng CE Certified

Kualitas Tinggi / Harga Wajar / Pangiriman Tepat waktos

Kami Perawatan Naon Anu Anjeun Perhatosan!

  • Haiyan Kangyuan Medical Instrument
  • Haiyan Kangyuan Medical Instrument
  • Haiyan Kangyuan Medical Instrument
  • Haiyan Kangyuan Medical Instrument

Tentang Kami

Haiyan Kangyuan Médis Instrument Co., Ltd. didirikeun taun 2005, ngalangkungan lega lahan 14169㎡, bengkel langkung ti 11200㎡. Kelas 100.000 kamar bersih 4000㎡, kelas 100.000 laboratorium 300㎡ sareng Pusat P&P 500㎡. Total padamelna aya 200 urang. Salaku produsén ngarah produk médis disposable kalayan ISO13485: 2016 sareng CE Certified, kami tiasa nyayogikeun klien kami kalayan rupa-rupa produk dina mérek atanapi OEM urang sorangan. Produk utama kami nyaéta: Silicone Foley Catheter, Laryngeal Mask Airway, Silicone Stomach tube, Endotracheal Tube, sareng sajabana produk urang ngaraos reputasi anu hadé di pasar domestik. Samentawis éta, kalayan produk kualitas luhur kami ogé harga anu wajar sareng pangiriman tepat waktu, kami parantos ngalegaan bisnis urang kana pasar dunya sapertos Éropa, Amérika Kidul, Asia sareng tengah wétan.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi atanapi pesen pasini
Diajar deui