HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Jalan Masker Laryngeal

  • Reusable Laryngeal Mask Airway

    Airway Topéng Laryngeal Reusable

    • 100% silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu langkung unggul.
    • Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.
    • Tiasa dianggo 40 kali darat disterilkeun ku 121 ℃ uap.
    • 5 garis sudut némbongan nalika cuff dina kaayaan datar, anu tiasa nyingkahan borgol dina bentuk panempatan.
    • mangkok jero tina cuff nyadiakeun sealing alus teuing jeung nyegah halangan disababkeun ku epiglottis ptosis.
    • Perlakuan khusus tina permukaan cuffs ngirangan kabocoran sareng mindahkeun sacara épéktip.

  • Reinforced Laryngeal Mask Airway

    Nguatkeun Laryngeal Mask Airway

    • 100% silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu langkung unggul.
    • tulangan spiral ngaminimalkeun naksir atanapi kinking.
    • Tabung lemes, transparan sareng tahan-kink.
    • Cocog pikeun dewasa, murangkalih sareng murangkalih.

  • PVC Laryngeal Mask Airway

    Jalan tol topeng laringn pvc

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC.
    • Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.
    • Perlakuan khusus dina permukaan cuff ngirangan kabocoran sareng shift sacara épéktip.

  • Laryngeal Mask Airway with Epiglottis Bar

    Laryngeal Mask Airway sareng Epiglottis Bar

    • Dijieunna tina 100% impor médis — silikon kelas.
    • Lima garis sudut némbongan nalika cuff dina kaayaan datar, anu tiasa nyingkahan borgol nalika disisipkeun.
    • Dua-epiglottis — desain bar dina mangkok, tiasa nyegah halangan disababkeun ku epiglottis ptosis.
    • Tanpa nganggo lottngoscopy glottis, ngirangan kajadian nyeri tikoro, edema glottis sareng komplikasi anu sanés.

  • Laryngeal Mask Airway for Single Use

    Airway Topéng Laryngeal pikeun Pamakéan Tunggal

    • 100 % silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu langkung unggul.
    • Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.
    • 5 garis sudut némbongan nalika cuff dina kaayaan datar, anu tiasa nyingkahan borgol dina bentuk panempatan.
    • mangkok jero tina cuff nyadiakeun sealing alus teuing jeung nyegah halangan disababkeun ku epiglottis ptosis.
    • Perlakuan khusus tina permukaan cuffs ngirangan kabocoran sareng mindahkeun sacara épéktip.
    • Cocog pikeun dewasa, murangkalih sareng murangkalih.