HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Airway Topéng Laryngeal pikeun Pamakéan Tunggal

Pedaran pondok:

• 100 % silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu langkung unggul.
• Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.
• 5 garis sudut némbongan nalika cuff dina kaayaan datar, anu tiasa nyingkahan borgol dina bentuk panempatan.
• mangkok jero tina cuff nyadiakeun sealing alus teuing jeung nyegah halangan disababkeun ku epiglottis ptosis.
• Perlakuan khusus tina permukaan cuffs ngirangan kabocoran sareng mindahkeun sacara épéktip.
• Cocog pikeun dewasa, murangkalih sareng murangkalih.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Laryngeal Mask Airway for Single Use

Paking:5 pcs / kotak. 50 pcs / karton
Ukuran karton: 60x40x28 cm

Panerapan

Produkna cocog pikeun dianggo dina pasién anu peryogi anesthesia umum sareng resusitasi darurat, atanapi netepkeun saluran napas buatan non deterministik jangka pondok pikeun pasién anu peryogi napas.

Kinerja struktural

Produk ieu numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis biasa, jinis dobel nguatkeun, jinis biasa, dua kali bertulang opat jinis. Tabung ventilasi tipe biasa, fittings kantong panutup, tabung inflatable, nunjukkeun airbag, sendi sareng klep tiup; bertulang ku tabung ventilasi, konektor kantong panutup, pipa aerasi. Indikasi batang pituduh hawa, (henteu tiasa), sareng klep muatan gabungan; tipe biasa dua kali ku tabung ventilasi, tabung drainase, fittings kantong panutup, tabung inflatable, nunjukkeun airbag, klep gabungan sareng kembung; pipa ganda dikuatkeun ku pipa ventilasi, pipa drainase, fittings kantong panutup, tube inflatable, indikator kantong udara, pad leungeun baju anu nyambungkeun, rod pituduh (henteu), gabungan sareng klep muatan. Nguatkeun sareng nguatkeun dua kali topéng laring dina témbok jero trakea kalayan produk kawat stainless steel. Pikeun nguatkeun tabung ventilasi, tabung saluran pembuangan, kantong panutup nyambungkeun sapotong, pad leungeun baju anu nyambungkeun, tabung tiup, kantong hawa nyoko kana pitunjuk tina bahan karét silikon. Upami produkna steril; dering Oksigén étan ésterilisasi, résidu étilé oksida kedah kirang ti 10μg / g.

[Spésifikasi modél] tingali tabel di handap :

Modél

Jenis biasa, jenis bertulang,
Jenis biasa nganggo tabung dobel,
Jenis anu dikuatkeun sareng tabung dobel 

Spésifikasi (#)

1

1.5

2

2.5

3

4

5

6

Inflasi maksimum (Ml)

4

6

8

12

20

30

40

50

Sabar / beurat awak lumaku (kg)

Neonatus < 6

Orok6 ~ 10

Barudak10 ~ 20

Barudak20 ~ 30

Sawawa30 ~ 50

Sawawa50 ~ 70

Déwasa 70 ~ 100

Déwasa > 100

Pitunjuk pikeun dianggo

1. LMA, kedah parios sareng spésifikasi panyiri produk.
2. Pikeun nyéépkeun bénsin dina saluran napas saluran udara topéng laring sahingga tiung lengkep datar.
3. Larapkeun sajumlah alit saline uyah normal atanapi gél leyur cai pikeun pelumasan dina tonggong panutup tikoro.
4. Sirah sirah rada mundur, sareng jempol kénca na kana sungut pasien sareng daya tarik rahang pasien, supados ngalegaan jurang antawis sungut.
5. Nganggo panangan katuhu pikeun nahan pulpén anu nyimpen topéng laring, pikeun sayogi, ramo indéks sareng jari jari tengah ngalawan awak sambungan panutup sareng tabung laring ventilasi masker, nutupan sungut nuju arah sapanjang garis tengah rahang handap , elat nempel handap pharyngeal LMA, dugi ka henteu maju deui dugi ka ayeuna. Ogé tiasa ngagunakeun cara ngabalikkeun cara ngalebetkeun topéng laring, ngan ukur nutupan sungut kana lalangit, bakal disimpen dina sungut kana tikoro dina handapeun topéng laring, sareng 180O saatos rotasi, teras teraskeun ngadorong topéng laring. , dugi ka teu tiasa ngadorong dugi ka ayeuna. Nalika ngagunakeun topeng laryngeal ditingkatkeun atanapi ProSeal kalayan rod pandu, rod pituduh tiasa dilebetkeun kana rongga hawa pikeun ngahontal posisi anu ditunjuk, sareng sisipan laringna topéng tiasa ditarik saatos sisipan topéng laring.
6. Dina gerak sateuacan sateuacana hipu sareng ramo mencét pikeun nyegah laring maskét perpindahan kateter saluran napas.
7. Numutkeun muatan nominal pikeun nutupan kantong dieusian gas (jumlah hawa henteu tiasa ngaleuwihan tanda keusikan maksimum), sambungkeun sirkuit pernapasan sareng analisa naha ventilasi anu saé, sapertos ventilasi atanapi halangan, kedah numutkeun léngkah-léngkah panyisipan ulang tina topéng laring.
8. Pikeun mastikeun posisi topéng laring leres, tutup bantal waos, posisi tetep, jaga ventilasi.
9. Panutup tikoro ditarik: hawa dina balik klep hawa jarum suntik sareng jarum suntik tanpa jarum ditarik tina tutup tikoro.

Kontra

1. Pasien anu langkung resep gaduh eusi beuteung atanapi beuteung lengkep, atanapi anu watek utah sareng pasien sanés anu rawan réfluks.
2. Pembesaran anu teu normal tina penderita pendarahan dina saluran pernapasan.
3. Poténsi pasien ngahalangan saluran pernapasan, sapertos nyeri tikoro, bisul, hematoma sareng sajabana,
4. Pasén henteu cocog pikeun panggunaan produk ieu.

Ati-ati

1. Sateuacan dianggo kedah dumasar kana umur, beurat awak tina pilihan anu sanés tina spésifikasi modél anu leres sareng ngadeteksi naha bocor kantong.
2. Mangga parios sateuacan dianggo, sapertos anu dipendakan dina hiji (bungkus) produk ngagaduhan kaayaan sapertos kieu, larangan panggunaan:
a) Mangsa épékstilisasi épéktip;
b) Produk ruksak atanapi ngagaduhan badan asing.
3. Pamakéan kedah niténan aktivitas toraksasi pasién sareng auskultasi sora napas bilateral pikeun nangtoskeun épék ventilasi sareng pengawasan karbon dioksida anu kadaluwarsa. Sapertos mendakan fluktuasi amplitudo toraks atanapi goréng atanapi henteu fluktuasi ngupingkeun sora bocor, kedah langsung narik topéng laring, saatos oksigén lengkep deui saatos implantasi.
4. ventilasi tekanan positip, tekanan saluran napas teu kedah ngaleuwihan 25cmH2O, atanapi rawan kabocoran atanapi gas kana burih.
5. Pasien sareng topéng laring kedah puasa sateuacan dianggo, pikeun nyingkahan kamungkinan anti-aliran anu diinduksi aspirasi eusi lambung nalika dina ventilasi tekanan positip.
6. Produk ieu sterilisasi étilé oksida, sterilisasi sah pikeun tilu taun.
7. Nalika balon diembung, jumlah muatanana henteu kedah ngaleuwihan kapasitas anu dipeunteun maksimum.
8. Produk ieu kanggo panggunaan klinis, operasi sareng panggunaan tanaga médis, saatos karuksakan.

[Panyimpenan]
Produk kedah disimpen dina kalembaban relatif henteu langkung ti 80%, suhuna henteu langkung ti 40 darajat Celsius, henteu aya gas korosif sareng kamar bersih anu hadé.
[Tanggal pembuatan] Tingali labél bungkus jero
[tanggal kadaluarsana] Tingali labél bungkus jero
[Tanggal publikasi spésifikasi atanapi tanggal révisi]
Tanggal publikasi spésifikasi: 30 Séptémber 2016

[Jalma anu kadaptar]
Pabrikan: HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali