HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Silicone Foley Catheter with Temperature Probe

Pedaran pondok:

• Dijieunna tina 100% impor silikon tingkat médis.
• Balon anu lemes sareng rata-rata ngagelebug ngajadikeun tabung tiasa didégdég kana kandung kemih.
• Klep cek warna-kode pikeun idéntifikasi ukuran anu béda-béda.
• Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pasién kritis kateter katahan pikeun ngukur suhu awakna.
• Éta hawa sensing.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Silicone Foley Catheter with Temperature Probe

Paking: 10 pcs / box, 200 pcs / karton
Ukuran karton: 52x34x25 cm

Pamakéan dihaja

Hal ieu dipaké pikeun katéterisasi urétral klinis rutin atanapi saluran pembuangan uretra pikeun monitoring kontinyu dina suhu kandung kemih penderita kalayan monitor.

Komposisi struktur

Produk ieu diwangun ku kateter saluran pembuangan uretra sareng suhu hawa. Kateter drainase urethral diwangun ku awak kateter, balon (sac cai), head guide (tip), interface lumen drainase, interface lumen ngeusi, pangukuran suhu lumen interface, flushing lumen interface (atanapi henteu), flushing lumen plug (atanapi henteu) sareng hawa klep. Usik suhu diwangun ku hawa usik (chip termal), panganteur colokan sareng komposisi kawat pituduh. Kateter pikeun murangkalih (8Fr, 10Fr) tiasa kalebet kawat pituduh (opsional). Awak kateter, sirah pituduh (ujung), balon (kantung cai) sareng unggal antar muka lumen didamel tina silikon; klep hawa didamel tina polikarbonat, palastik ABS sareng polipropilén; colokan siram na didamel tina PVC sareng polipropilén; kawat pituduh didamel tina plastik PET sareng suhu usik didamel tina bahan pvc, serat sareng logam.

Indéks kinerja

Produk ieu dilengkepan thermistor anu raos dina suhu inti tina kandung kemih. Kisaran ukuranana 25 ℃ dugi ka 45 ℃, sareng akurasi na ± 0,2 ℃. 150 detik kasaimbangan waktos kedah dianggo sateuacan ngukur. Kakuatan, kakuatan pamisah konektor, réliabilitas balon, résistansi bending sareng laju aliran produk ieu kedah nyumponan sarat tina standar ISO20696: 2018; minuhan sarat kasaluyuan éléktromagnétik tina IEC60601-1-2: 2004; minuhan sarat kaamanan listrik tina IEC60601-1: 2015. Produk ieu steril sareng disterilkeun ku etilén oksida. Jumlah résidu étiléida oksida kedah kirang ti 10 μg / g.

Artikel / Spésifikasi

Spésifikasi Nominal

Volume Balon

(ml)

Kode warna idéntifikasi

Tulisan

Spésifikasi Perancis (Fr / Ch)

Diaméterna éksternal nominal pipa kateter (mm)

lumén kadua, lumén katilu

8

2.7

3, 5, 3-5

biru bulak

10

3.3

3, 5, 10, 3-5, 5-10

hideung

12

4.0

5, 10, 15, 5-10, 5-15

bodas

14

4.7

5, 10, 15, 20, 30, 5-10, 5-15, 10-20, 10-30, 15-20, 15-30, 20-30

hejo

16

5.3

oranyeu

Lumén kadua, lumén katilu, lumén maju

18

6.0

5, 10, 15, 20, 30, 50, 5-10, 5-15, 10-20, 10-30, 15-20, 15-30, 20-30, 30-50

beureum

20

6.7

koneng

22

7.3

wungu

24

8.0

biru

26

8.7

pink

Pitunjuk

1. Pelumasan: kateter kedah dilumaskeun ku pelumas médis sateuacan dilebetkeun.

2. Lebetkeun: lebetkeun kateter pelincir kana uretra kana kandung kemih kalayan ati-ati (cikiih dikaluarkeun saat ieu), teras lebetkeun 3-6cm sareng balon sacara lengkep lebet kana kandung kemih.

3. Cai inflasi: Ngagunakeun jarum suntik tanpa jarum, inflasi balon sareng cai sulingan steril atanapi 10% larutan glycerin cai anu disayogikeun. Volume anu disarankeun pikeun dianggo ditandaan dina corong kateter.

4. Ngukur suhu: upami diperyogikeun, sambungkeun interface tungtung éksternal tina usik suhu sareng stop kontak monitor. Suhu pasién tiasa diawasi sacara langsung dina data anu ditampilkeun ku monitor.

5. Cabut: Nalika ngaluarkeun kateter, mimitina misahkeun antarbeurat garis suhu tina monitor, lebetkeun jarum suntik kosong tanpa jarum kana klep, sareng sedot cai steril dina balon. Nalika volume cai dina jarum suntik caket kana suntikanna, kateter tiasa ditarik lalaunan, atanapi awak tabung tiasa dipotong kanggo miceun kateter saatos saluran pembuangan gancang.

6. Panjerkeun: Waktos pendalaman gumantung kana kabutuhan klinis sareng kabutuhan perawat, tapi waktos panginepan anu maksimum henteu kedah langkung ti 28 dinten.

Kontra

1. urethritis akut.
2. Prostatitis akut.
3. Gagalna intubasi pikeun pelvic narekahan sareng tatu uretra.
4. Pasén dianggap teu cocog ku dokter.

Perhatosan

1. Nalika pelumasi kateter, entong nganggo pelumas anu ngandung substrat minyak. Salaku conto, ngagunakeun minyak parafin salaku pelumas bakal nyababkeun beulina balon.
2. Ukuran béda tina kateter kedah dipilih numutkeun umur sateuacan dianggo.
3. Sateuacan dianggo, parios naha kateterna utuh, naha balon bocor atanapi henteu, sareng naha nyeuseup henteu kahalangan. Saatos nyambungkeun colokan probe suhu sareng monitor, naha data anu ditampilkeun henteu normal atanapi henteu.
4. Mangga parios sateuacan dianggo. Upami aya produk anu tunggal (dibungkus) anu ngagaduhan kaayaan sapertos kieu, dilarang pisan dianggo:
A) saluareun tanggal béakna stérilisasi;
B) bungkus tunggal produk rusak atanapi ngagaduhan urusan asing.
5. Staf médis kedah ngalakukeun tindakan anu lemah lembut nalika intubasi atanapi ékskubasi, sareng jaga pasién anu hadé iraha waé nalika kateterisasi anu cicing pikeun nyegah kacilakaan.
Catetan khusus: nalika tabung cikiih anu lebet saatos 14 dinten, pikeun nyegah tabung tiasa leueur kusabab volatilisasi fisik cai steril dina balon, staf médis tiasa nyuntik cai steril kana balon dina hiji waktos. Cara operasi sapertos kieu: jaga tabung cikiih dina kaayaan anu ditahan, tarik cai steril kaluar tina balon ku jarum suntik, teras nyuntikkeun cai steril kana balon numutkeun kapasitas nominal.
6. Lebetkeun kawat panungtun kana lumen solokan tina kateter pikeun murangkalih salaku intubasi bantu. Punten tarik kaluar kawat panungtun saatos intubasi.
7. Produk ieu disterilkeunkeun ku étilé oksida sareng ngagaduhan waktos anu sah tilu taun ti tanggal produksi.
8. Produk ieu tiasa dianggo pikeun panggunaan klinis, dioperasikeun ku tanaga médis, sareng musnah saatos dianggo.
9. Tanpa verifikasi, éta kedah dihindari pikeun dianggo dina prosés scanning sistem résonansi magnét nuklir pikeun nyegah gangguan poténsi anu tiasa nyababkeun kinerja ngukur suhu anu teu akurat.
10. Arus kabocoran pasien kedah diukur antara taneuh sareng termistor dina 110% tina nilai tegangan suplai jaringan anu paling luhur.

Parentah Monitor

1. Portabel monitor multi-parameter (modél mec-1000) disarankeun pikeun produk ieu;
2. abdi / p: 100-240V- , 50 / 60Hz, 1.1-0.5A.
3. Produk ieu cocog sareng sistem monitoring suhu YSI400.

Tip Kasaluyuan Éléktromagnétik

1. Produk ieu sareng alat monitor anu nyambung kedah ati-ati khusus ngeunaan kasaluyuan éléktromagnétik (EMC) sareng dipasang sareng dianggo saluyu sareng inpormasi kasaluyuan éléktromagnétik anu ditangtukeun dina instruksi ieu.
Produk kedah nganggo kabel ieu pikeun nyumponan sarat émisi éléktromagnétik sareng anti gangguan:

Ngaran kabel

panjangna

Garis listrik (16A)

<3m

2. Pamakéan asesoris, sénsor sareng kabel di luar kisaran anu parantos ditangtoskeun tiasa ningkatkeun émisi éléktromagnétik peralatan sareng / atanapi ngirangan kekebalan éléktromagnétik pakakas.
3. Produk ieu sareng alat monitoring anu nyambung teu tiasa dianggo caket atanapi ditumpuk sareng alat anu sanés. Upami diperlukeun, paniténan sareng verifikasi anu caket dilakukeun pikeun mastikeun operasi normal na dina konfigurasi anu dianggo.
4. Nalika amplitudo sinyal input langkung handap tibatan amplitudo minimum anu ditetepkeun dina spésifikasi téknis, pangukuranna tiasa akurat.
5. Sanajan alat-alat sanés anu saluyu sareng sarat peluncuran CISPR, éta tiasa nyababkeun gangguan kana alat ieu.
6. Alat komunikasi portabel sareng sélulér bakal mangaruhan kinerja alat.
7. Alat-alat sanés anu ngandung émisi RF tiasa mangaruhan alat (sapertos telepon sélulér, PDA, komputer kalayan fungsi nirkabel).

[Jalma anu kadaptar]
Pabrikan: HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali