HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

2 Cara Silikon Foley Catheter sareng Tiemann Tip

Pedaran pondok:

2 Cara Silikon Foley Catheter sareng Tiemann Tip kalayan Balon Normal atanapi Balon Unal Unbal Tipe Balon Jalu Lalaki Lalaki Sareng Barudak


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

2 Cara Silikon Foley Catheter sareng Tiemann Tip kalayan Balon Normal atanapi Balon Unal Unbal Tipe Balon Jalu Lalaki Lalaki Sareng Barudak
• Dijieunna tina 100% impor médis — silikon kelas.
• Produk ieu kagolong kana Kelas IIB.
• Balon anu lemes sareng rata-rata ngagelebug ngajadikeun tabung tiasa didégdég kana kandung kemih.
• Klep cék warna-disandi pikeun idéntifikasi ukuran anu béda-béda.
• Desain tip khusus, cocog pikeun lalaki, ngirangan kanyeri.
• Panjangna: 410mm ± 5mm.

2 Way Silicone Foley Catheter with Tiemann Tip

Paking: 10 pcs / box, 200 pcs / karton
Ukuran karton: 52x34x25 cm

Ciri produk

"KANGYUAN" Urinary Catheters for Single Use (Foley) didamel tina karét silikon impor ku téknologi canggih. Produkna ngagaduhan permukaan anu rata, stimulasi sakedik, volume apocenosis ageung, balon anu dipercaya, merenah pikeun dianggo kalayan aman, sababaraha jinis sareng spésifikasi pikeun pilihan. 

Panerapan

Produkna tiasa sacara klinis dianggo pikeun kiih sareng nguyuh kemih kemih ku ngalebetkeun kana kandung kemih sanaos uretra. 

Pitunjuk pikeun dianggo

1. Pelumasan: Sacara lubricate lubricate tip sareng aci kateter sateuacan dilebetkeun.
2. Lebetkeun: Ati-ati lebetkeun ujung kateter kana kandung kemih (biasana dituduhkeun ku aliran cikiih), teras 3cm salajengna pikeun mastikeun balon ogé aya di jero na.
3. Cai ngagelebug: Ngagunakeun jarum suntik tanpa jarum, inflate balon sareng cai sulingan steril atanapi 5%, 10% larutan glycerin aqueous disayogikeun. Volume anu disarankeun pikeun dianggo ditandaan dina corong kateter.
4. Ékstraksi: Kanggo deflasi, potong corong inflasi diluhureun klep, atanapi nganggo jarum suntik tanpa jarum nyorong kana klep pikeun mempermudah saluran pembuangan.
5. cicing kateter: waktos padumukan salaku sarat ti klinik sareng perawat.

Kontra

Kaayaan anu teu cocog dianggap ku dokter. 

Ati-ati

1. Entong nganggo salep atanapi pelincir anu gaduh dasar minyak bumi.
2. spésifikasi anu béda tina kateter uretra kedah dipilih salaku umur anu sanés sateuacan dianggo.
3. Produk ieu parantos disterilkeun ku gas etilén oksida, sareng Piceun saatos dianggo tunggal.
4. Upami pengemasan rusak, entong dianggo.
5. Ukuran sareng kapasitas balon ditandaan dina pak unit luar sareng corong kateter.
6. Kawat pituduh pikeun intubasi bantu dina saluran drainase tina kateter sateuacanna disimpen dina murangkalih.
7. Di anggo, sapertos mendakan kateter kemih, extravasation kemih, drainase anu teu cekap, ngagantian kateter kedah janten spésipikasi anu tepat dina waktosna.
8. Produk ieu kedah dioperasikeun ku staf médis.
9. Waktu cicing dina nyarankeun henteu langkung ti 28 dinten.

[Perhatosan]
Suntikan cai steril teu kedah ngaleuwihan kapasitas nominal dina kateter (ml).
[Panyimpenan]
Simpen dina tempat anu tiis, poék sareng garing, suhuna henteu kedah langkung luhur tibatan 40 ℃, tanpa gas korosif sareng ventilasi anu saé.
[Tanggal pembuatan] Tingali labél bungkus jero
[Tanggal kadaluarsa] Tingali labél bungkus jero
[Jalma anu kadaptar]
Pabrikan: HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali