HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Tentang Kami

Profil Kangyuan

Haiyan Kangyuan Médis Instrument Co., Ltd. didirikeun taun 2005, ngalangkungan lega lahan 14169㎡, bengkel langkung ti 11200㎡. Kelas 100.000 kamar bersih 4000㎡, kelas 100.000 laboratorium 300㎡ sareng Pusat P&P 500㎡. Total padamelna aya 200 urang.

Salaku produsén ngarah produk médis disposable kalayan ISO13485: 2016 sareng CE Certified, kami tiasa nyayogikeun klien kami kalayan rupa-rupa produk dina mérek atanapi OEM urang sorangan.

Produk utama kami nyaéta:Silikon Foley Catheter, Laryngeal Mask Airway, Silicone Stomach tube, Endotracheal Tube, jsb produk urang ngaraos reputasi anu hadé di pasar domestik. Samentawis éta, kalayan produk kualitas luhur kami ogé harga anu wajar sareng pangiriman tepat waktu, kami parantos ngalegaan bisnis urang kana pasar dunya sapertos Éropa, Amérika Kidul, Asia sareng tengah wétan.

Lokakarya Kami

Sejarah Kangyuan

Sejarah Kangyuan

  • 2017
    Kangyuan meunang gelar kehormatan "Pusat R&D Enterprise Zhejiang High-tech Enterprise" sareng sertipikat American FDA.
  • April 2016
    Kangyuan ngahormatan salaku "Perusahaan Téknologi Tinggi Provinsi Zhejiang" ku Kamentrian Élmu sareng Téknologi sareng Menteri Keuangan.
  • Juni 2015
    Kangyuan ngalih kana lokakarya bersih kelas 100000 énggal.
  • Séptémber 2014
    Kangyuan lulus inspeksi GMP pikeun anu katilu kalina.
  • Pébruari 2013
    Kangyuan lulus inspeksi GMP pikeun kadua kalina.
  • Juli 2012
    Kangyuan lulus sértipikasi ISO9001: 2008 sareng ISO13485: 2003.
  • Mei 2012
    Kangyuan kéngingkeun Sértipikat Pendaftaran "Endotracheal Tube for Single Use" sareng kéngingkeun gelar kehormatan "Jiaxing's High-tech Enterprise".
  • 2011
    Kangyuan lulus inspeksi GMP pikeun kahiji kalina.
  • 2010
    Kangyuan kéngingkeun gelar kehormatan "Jiaxing's Safe Farmasi Enterprise".
  • Nopémber 2007
    Kangyuan lulus sértipikasi ISO9001: 2000, ISO13485: 2003 sareng EU MDD93 / 42 / EEC.
  • 2007
    Kangyuan kéngingkeun Sértipikat Pendaftaran "Silikon Urin Catheter for Single Use" sareng "Llaryngeal Mask Airway for Single Use".
  • 2006
    Kangyuan kéngingkeun "Lisensi Manufaktur Alat Médis" sareng "Sertipikat Pendaftaran Alat Médis".
  • 2005
    Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. resmi didirikeun.