HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Anu sanésna

  • Guedel Airway

    Guedel Airway

    • Dijieunna tina poliétilén non-toksik.
    • Warna-dilapis pikeun idéntifikasi ukuran.

  • Oxygen Mask

    Topeng Oksigén

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan sareng lemes.
    • Klip irung adjustable mastikeun pas nyaman.
    • Desain lumén khusus kateter mastikeun ventilasi anu saé, bahkan kateter dilipet, dipulas atanapi dipencét.

  • Aerosol Mask

    Topéng Aerosol

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan sareng lemes.
    • Sasuai sareng sikep pasién naon waé, khususna kana operasi decubitus.
    • 6ml atanapi 20ml jar atomizer tiasa ngonpigurasi.
    • Desain lumen khusus kateter mastikeun ventilasi anu saé, evencatheter dilipet. pulas dipencét.

  • Disposable Breathing Filter

    Pakai Napas Saring

    • Dukung kana fungsi paru-paru sareng alat pernapasan anesthesia sareng saringan nalika tukeur gas.
    • Komposisi produk ngagaduhan panutup, handapeun panutup, mémbran tapis sareng topi panahan.
    • mémbran filter didamel tina polipropilén sareng bahan komposit.
    • Terus sacara efektif nyaring partikel hawa 0,5 um, tingkat panyaringna langkung ageung tibatan 90%.

  • Disposable Aspirator Connecting Tube

    Disposable Aspirator Nyambungkeun pipah

    • Dukungan pikeun alat panyeupan, kateter hisap sareng alat-alat sanésna, khusus kanggo transportasi sampah.
    • kateter didamel tina pvc lemes.
    • panyambungna standar tiasa dihubungkeun ogé sareng alat nyeuseup, mastikeun adhesi.

  • Disposable Anesthesia Mask

    Topeng Anesthesia Pakai

    • Dijieunna tina 100% médis-grade PVC, bantal lemes sareng fleksibel pikeun kanyamanan pasién.
    • makuta transparan ngamungkinkeun pikeun gampang ngawaskeun tanda vital sabar.
    • Jilid udara optimal dina cuff ngamungkinkeun pikeun aman sareng sealing anu aman.
    • Éta tiasa dianggo sareng ngirangan résiko panyakit silang; éta aman sareng dipercaya pikeun pasién tunggal.
    • Port sambungan mangrupikeun diameter standar 22 / 15mm (numutkeun standar: IS05356-1).

  • Disposable Endotracheal Tube Kit

    Pakét Tube Endotracheal Pakai

    • Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
    • Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.
    • tulangan spiral ngaminimalkeun naksir atanapi kinking. (Nguatkeun)

  • Anesthesia Breathing Circuits

    Sirkuit Napas Anesthesia

    • Dijieun Tina bahan EVA.
    • Komposisi produk ngagaduhan konektor, topéng raray, tabung diperpanjang.
    • Toko handapeun normaltemperature. nyingkahan sinar panonpoé langsung.