HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Nyeuseup Catheter

Pedaran pondok:

• Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan sareng lemes.
• Samping bérés panon sareng tungtung distal anu katutup pikeun kirang ngaraheutkeun mémbran lépét tracheal.
• Konektor tipe T sareng konektor konis aya.
• Konektor warna-kode pikeun idéntifikasi ukuran anu béda-béda.
• Tiasa nyambung sareng konektor Luer.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Suction Catheter

Paking: 100 pcs / box, 600 pcs / karton
Ukuran karton: 60 × 50 × 38 cm

Niat dianggo

Produk ieu dipaké pikeun aspirasi sputum klinis. 

Kinerja struktural

Produk ieu diwangun ku kateter sareng konektor, kateter didamel tina bahan médis kelas PVC. Réaksi sitotoksik produk henteu langkung ti kelas 1, sareng teu aya répositisasi atanapi stimulasi stimulasi mukosa. Produkna bakal steril sareng, upami disterilkeun ku étiléida oksida, kedah ngantep henteu langkung ti 4mg. 

Pitunjuk pikeun dianggo

1. Numutkeun kabutuhan klinis, pilih spésifikasi anu cocog, buka kantong bungkus jero, parios kualitas produk.
2. Ujung tabung nyeuseup sputum dihubungkeun sareng catheter sedutan tekanan négatip di pusat klinis, sareng tungtung kateter nyeuseup sputum lalaunan dilebetkeun kana sungut pasién kana jalan tebar pikeun ngaleupaskeun sputum sareng sékrési tina trakea.

Kontra

Teu acan kapendak kontéks. 

Ati-ati

1. Sateuacan dianggo, spésifikasi anu leres kedah dipilih numutkeun umur sareng beurat, sareng kualitas produk kedah diuji.
2. Mangga parios sateuacan dianggo. Upami produk anu tunggal (dibungkus) dipendakan ngagaduhan kaayaan sapertos kieu, éta dilarang pisan digunakeun :
a) Tanggal kadaluarsana sterilisasi ;
b) Bungkus tunggal produk ruksak atanapi ngagaduhan bahan asing.
3. Produk ieu kanggo panggunaan klinis sakali waktos, dioperasikeun sareng dianggo ku tanaga médis, sareng musnah saatos dianggo.
4. Dina prosés pamakean, pangguna kedah ngawas waktos panggunaan produk. Upami aya kacilakaan, pangguna kedah lirén nganggo produk langsung sareng staf médis nguruskeunana kalayan leres.
5. Produk ieu mangrupikeun sterilisasi étilé oksida, periode sterilisasi lima taun.
6. Bungkus rusak, janten panggunaan dilarang.

[Panyimpenan]
Simpen dina tempat anu tiis, poék sareng garing, suhuna henteu kedah langkung luhur tibatan 40 ℃, tanpa gas korosif sareng ventilasi anu saé.
[tanggal kadaluarsana] Tingali labél bungkus jero
[Jalma anu kadaptar]
Pabrikan: HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali