HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Warta

  • ntroduction and Clinical Application of Laryngeal Mask Airway

    ntroduksi sareng Aplikasi Klinis Laryngeal Mask Airway

    Ngeunaan Kami Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. didirikeun dina bulan Agustus 2005. Tempatna di Haiyan County, Jiaxing, Cina anu mangrupikeun pusat Delta Sungai Yangtze anu maju sacara ékonomi sareng caket ka Shanghai, Hangzhou sareng Ningbo, ogé sakumaha Zhapugang-Jiaxing-Suzhou Expresswa ...
    Maca deui
  • “Create a Team through Unity and Cooperation”–The Team Building Activity of the Marketing Department of Kangyuan Medical Came to a Successful End

    "Nyiptakeun Tim Ngahijikeun sareng Kerja Sama" –Aktivitas Ngawangun Tim Jurusan Pemasaran Kangyuan Médis Datang ka Akhir anu Suksés

    Nalika usum semi datang, sadayana janten hirup. Tanggal 26 Maret 2021, Departemen Pemasaran Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. ngayakeun kagiatan ngawangun tim di Tasik Nanbei. Sadayana resep kana kagiatan éta ku lauw, surak, sumanget. Jam 9 énjing-énjing, Pamasaran ...
    Maca deui
  • 2021CMEF: Kangyuan Improves Life Quality with Science and Technology

    2021CMEF: Kangyuan Ngaronjatkeun Kualitas Kahirupan sareng Élmu sareng Téhnologi

    Tanggal 13 Méi 2021, Pésta Peralatan Médis Internasional ka-84 Cina (CMEF) kalayan téma "tech anyar, masa depan pinter" diayakeun di Pusat Konvensi Nasional Shanghai sareng Pameran. Kalayan seueur pisan jalma anu hadir dina pameran éta, kamahéran acara ngaleungitkeun kasempetan anu sateuacanna. ...
    Maca deui
  • Have you participated in the CMEF 2020 ?

    Naha anjeun parantos ilubiung dina CMEF 2020?

    19/10/2020 mangrupikeun bubuka grand of International International Medical Equipment Fair (CMEF) ka 83 sareng Component International Manufacturing & Design Show (ICMD) di Pusat Pameran Nasional Shanghai. Sajumlah ageung bagian perusahaan domestik anu saé ...
    Maca deui
  • Why Kangyuan’s Laryngeal Mask Airway?

    Naha Jalan Masker Laryngeal Kangyuan?

    Laryngeal mask airway (LMA) mangrupikeun produk anu épéktip dikembangkeun dina pertengahan taun 1980an sareng dianggo sacara umum anesthesia pikeun ngawangun saluran napas anu aman. Saluran udara topéng laring kalayan kualitas saé ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos gampang dianggo, tingkat kasuksésan panempatan anu luhur, ventilasi anu dipercaya, ...
    Maca deui
  • How about kangyuan’s urinary catheters

    Kumaha upami kateter kemih kangyuan

    Seueur réréncangan anu damel di bidang médis bahan pédah naros ka kuring, naon sababna kateter kemih Kangyuan ngagaduhan reputasi anu saé sareng tiasa dijual kalayan saé di Éropa, Amérika, Asia Tenggara sareng seueur nagara sanés? Hayu urang ngobrol ngeunaan ayeuna. Mimiti, ...
    Maca deui