HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Gastroenterologi

  • Silicone Stomach Tube

    Tabung Beuteung Silikon

    • Dijieunna tina 100% impor silikon tingkat médis jelas sareng lemes.
    • Samping bérés panon sareng tungtung distal anu ditutup pikeun kirang ngaraheutkeun mémbran mukosa esophagean.
    • Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-X.

  • Silicone Gastrostomy Tube

    Tabung Gastrostomy Silikon

    • Dijieunna tina 100% silikon tingkat médis, tabung na lemes sareng jelas, ogé biocompatibility saé.
    • Desain kateter ultra-pondok, balon tiasa caket kana tembok burih, élastisitas anu saé, fleksibilitas anu saé, sareng ngirangan trauma lambung. Konektor multi-fungsi tiasa dianggo ku sababaraha tabung anu nyambungkeun pikeun nyuntikkeun nutrisi sapertos leyuran gizi sareng diet, ngajantenkeun perlakuan klinis langkung gampang sareng gancang.

  • PVC Stomach Tube

    Tube Tiung PVC

    • Dijieunna tina 100% impor tingkat médis pvc jelas sareng lemes.
    • Sampurna bérés panon sareng tungtung distal anu ditutup pikeun kirang ngaraos kana mémbran mukosa ésofagean.

  • PVC Feeding Tube

    Tube Dahar PVC

    • Dijieunna tina 100% impor tingkat médis pvc jelas sareng lemes.
    • Sampurna bérés panon sareng tungtung distal anu ditutup pikeun kirang ngaraos kana mémbran mukosa ésofagean.