HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Tabung Beuteung Silikon

Pedaran pondok:

• Dijieunna tina 100% impor silikon tingkat médis jelas sareng lemes.
• Samping bérés panon sareng tungtung distal anu ditutup pikeun kirang ngaraheutkeun mémbran mukosa esophagean.
• Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-X.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Silicone Stomach Tube

Paking: 10 pcs / box, 200 pcs / karton

Ciri produk

KANGYUAN tabung beuteung silikon tiasa dianggo tina karét silikon médis kalayan téknologi canggih, permukaan produkna lancar, henteu toksik sareng henteu ngairitasi skala sareng garis pangembangan sinar-X, produk disterilkeun ku étiléna oksida bungkus steril, pikeun pamakean tiasa dianggo, aman sareng merenah dianggo, sababaraha spésifikasi pikeun pilihan 

Kinerja struktural

Produk ieu utamina diwangun ku pipa, konektor (nganggo colokan), tip (guide head) sareng komponenana anu sanés (tingali gambar 1). Pipa buleud, lemes, transparan; Kakuatan sambungan anu saé antara komponén; Aliran effluent minuhan sarat standar; Produkna ngagaduhan biokompatibilitas sareng sterilitas anu saé. Résidu EO moal janten langkung ageung tibatan 4mg。

2

Gambar 1: diagram skéma struktur tabung lambung standar 

Panerapan

Produk ieu utamina dianggo pikeun lambung lambung, parfusi leyuran gizi sareng dekompresi lambung nalika dioperasikeun di unit médis. 

Pitunjuk pikeun dianggo

1. Cabut produk tina bungkus dialisis pikeun nyegah kontaminasi.
2. Lebetkeun tabung kana duodenum lalaunan.
3. Teras alat-alat sapertos feeder cair, alat solokan atanapi aspirator disambungkeun sareng pipah lambung anu tiasa diandelkeun.

Kontra

1. Urat varikos ésofagus anu parah, gastritis érotis, halangan irung, ketat atanapi ngahalangan tina kerongkongan atanapi kardia.
2. Dispnea parah.

Ati-ati

1. Nalika awak ngalih, kateter bakal dipulas, anu tiasa nyababkeun sumbatan pipa. Nalika ngalereskeun, perhatoskeun panjang kateter sareng tinggalkeun sababaraha rohangan。
2. Nalika produk disimpen dina awak pikeun waktos anu lami, waktos ingetan pangpanjangna henteu kedah langkung ti 30 dinten.
3. Mangga parios sateuacan dianggo. Upami produk anu tunggal (dibungkus) dipendakan ngagaduhan kaayaan sapertos kieu, éta dilarang pisan digunakeun :
a) Tanggal béakna sterilisasi henteu valid.
b) Bungkus tunggal produk ruksak, kontaminasi atanapi ngagaduhan bahan asing.
4. Produk ieu sterilisasi étilé oksida, periode sterilisasi 3 taun。
5. Produk ieu dugi ka panggunaan sakali, dioperasikeun ku tanaga médis, sareng musnah saatos dianggo.

[Panyimpenan]
Simpen dina tempat anu tiis, poék sareng garing, suhuna henteu kedah langkung luhur tibatan 40 ℃, tanpa gas korosif sareng ventilasi anu saé. 
[Tanggal pembuatan] Tingali labél bungkus jero
[tanggal kadaluarsa] Tingali labél bungkus jero
[Jalma anu kadaptar]
Pabrikan: HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali