HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Tube Endotracheal kalayan Tip Husus

Pedaran pondok:

• Dijieunna tina non-toksik médis-grade PVC, transparan, jelas sareng lemes.
• Tip khusus, pikeun nyingkahan karusakan intubasi sacara épéktip.
• Jalur radio opak liwat panjangna pikeun visualisasi sinar-x.
• Kalayan volume tinggi cuff tekanan rendah. Volume tinggi cuff segel témbok tracheal positif.
• Kami ogé tiasa nyayogikeun bahan DEHP GRATIS.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Endotracheal Tube with Special Tip

Paking: 10 pcs / box, 200 pcs / karton
Ukuran karton: 62x37x47 cm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali