HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Naha Jalan Masker Laryngeal Kangyuan?

Laryngeal mask airway (LMA) mangrupikeun produk anu épéktip dikembangkeun dina pertengahan taun 1980an sareng dianggo sacara umum anesthesia pikeun ngawangun saluran napas anu aman. Jalan napas topéng laring kalayan kualitas anu saé ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos gampang dianggo, tingkat kasuksésan panempatan anu luhur, ventilasi anu dipercaya, stimulasi sakedik, nyingkahan karusakan dina tikoro sareng mukosa trakea. Tapi kumaha ngabédakeun kualitas LMA? Kiwari, candak jalan napas laringn Kangyuan ku pangsa pasar anu tinggi salaku conto pikeun ngajelaskeun kumaha nangtoskeun kualitas saluran napas laring tina tilu aspek di handap ieu.

Why Kangyuan's Laryngeal Mask Airway01

Kahiji: Bahan Laryngeal Mask Airway
Tabung diekstrusi tina silikon padet murni divulkanisasi sareng platinum, éta kelas médis kalayan transparansi tinggi, biokompatibilitas anu hadé sareng stabilitas anu kuat. Beungeut na lemes sareng moal konéng sateuacan tanggal kadaluarsana. Lengkungan tabung saluyu sareng struktur awak manusa.
Borgol didamel nganggo mesin cetak suntikan sareng pompa campuran dinamis bahan silikon cair murni divulkanisasi sareng platinum, éta ngagaduhan stabilitas anu kuat, permukaan anu lemes sareng lemes, kontak anu langkung raoseun sareng pasién.
Kadua: Prosés produksi
Topéng laring Kangyuan sacara mandiri dikembangkeun ku grup Kangyuan di taun 2005 sareng di produksi saatos diuji ketat. Éta ngagaduhan sajumlah patén-patén sareng ngagaduhan kaunggulan anu teu tiasa dibandingkeun dibandingkeun sareng topéng laring anu sanés. Prosés dasarna nyaéta kieu:
1) Campuran bahan baku silikon: kalayan mesin campuran bahan silikon presisi kabuka pikeun mastikeun komo pergaulan, sareng nganggo konvérsi cai konvérsi cai pikeun ngendalikeun hawa tiis.
2) Tonjolan tabung: alat-alat ékstrusi presisi otomatis pinuh kalayan pangukuran diaméter laser sareng fungsi motong otomatis diadopsi pikeun mastikeun ukuran anu akurat sareng terkendali tina jalan napas laring laring Kangyuan.
3) Cuff injection injection: ngagunakeun domestik canggih mesin cetak suntikan silikon cair otomatis, pompa bahan pencampuran dinamis, tindakan pakakas kontrol microcomputer sareng parameter.
4) beungkeutan cuff: alat dispensing otomatis pinuh dipaké pikeun mastikeun yén lem diterapkeun merata.
5) Percetakan tabung: mangsi drying médis dianggo, nyetak henteu toksik sareng henteu murag.
6) Sambungkeun tabung sareng cuff sareng kerok lem: jantenkeun hubungan antara tabung sareng cuff lemes sareng kaleuleuwihi, tanpa tonjolan.
7) Ngumpulkeun cuff anu nunjukkeun.
8) Panémbongan panémbong: LMA bakal ditilik sacara manual.
9) Deteksi bocor tina cuff: inflate kapsul 1,3 kali kanggo tés cai pikeun mendakan naha éta bocor.
10) Bersih sareng garing.
11) Pakét.
12) Éstilisasi étiléida oksida.

Why Kangyuan's Laryngeal Mask Airway02

Katilu: Nurun tina saluran napas laring
Prosés presisi topéng laring Kangyuan nangtoskeun profesionalisme na. Saatos 15 taun baptisan pasar sareng présipitasi, Kangyuan ngagaduhan reputasi anu hadé dina pasar Éropa, Amérika sareng Asia Tenggara. Salaku tambahan, Kangyuan parantos ngembangkeun sababaraha produk topéng laring sareng épék anu béda pikeun sababaraha jenis pasién, sapertos jalan udara topéng laring standar, salah sahiji jalan napas saluran napas laringal (tabung ventilasi tiasa muter dina sababaraha sudut tanpa naksir atanapi kinking) , saluran napas laring laring sareng bar epiglottis (nyegah rupa-rupa réfluks), jalan tol topeng laryngeal bertulang, jalan tol topeng laring lnnal, jsb.


Waktos Posting: Dec-09-2020