HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

ntroduksi sareng Aplikasi Klinis Laryngeal Mask Airway

Tentang Kami

Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. didirikan dina bulan Agustus 2005. Tempatna di Haiyan County, Jiaxing, Cina anu mangrupikeun pusat Delta Sungai Yangtze anu maju sacara ékonomi sareng caket kana Shanghai, Hangzhou sareng Ningbo, ogé Zhapugang -Jiaxing-Suzhou Expressway, Hangzhou-Ningbo Expressway sareng Jiaxing South Station. Posisi geografisna langkung saé, sareng transportasi na merenah sareng gancang.

Éta kalebet daérah ampir 20,000㎡dengan 11.200 ㎡ bengkel4,000㎡ kelas 100.000 kamar bersih sareng 300㎡ laboratorium. Skala perusahaan stabil dina sapuluh industri luhur di Cina Wétan. Sareng kapasitas produksi sareng penjualan parantos janten tilu anu top di Cina salami lima taun berturut-turut Produk parantos lulus ISO13485: 2016, sertifikasi CE CE sareng FDA.

aboutus

Perkenalan Laryngeal Mask Airway

Ruang lingkup aplikasi: Jalan napas laringn Kangyuan cocog pikeun ventilasi jijieunan pikeun pasién anu peryogi anesthesia umum sareng resusitasi darurat, atanapi netepkeun jalan tol buatan non-deterministik jangka pondok pikeun pasien sanés anu kedah ngambekan. Kinerja: Dibandingkeun sareng leyuran kontrol kosong, bédana pH ≤1.5; produkna steril, disterilkeun ku étiléida oksida, sareng résidu étiléida oksida henteu langkung ti 10μg / g.

1. Air-Masker Laring tunggal-Tube pikeun Jalan Tunggal

100% silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu hadé.

Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.

5 garis sudut némbongan nalika cuff dina kaayaan datar, anu tiasa nyingkahan borgol nalika dilebetkeun.

Mangkok jero tina cuff nyadiakeun panyegelan anu hadé sareng nyegah halangan anu disababkeun ku epiglottis ptosis.

Perlakuan khusus dina permukaan cuffs ngirangan kabocoran sareng mindahkeun sacara épéktip.

Tanpa nganggo lottngoscopy glottis, ngirangan kajadian nyeri tikoro, edema glottis sareng komplikasi anu sanés.

Gampang dilebetkeun, ngan kedah 10 detik kanggo méréskeun masalah napas.

2. Tunggal-Tube bertulang Laryngeal Mask Airway

100% silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu hadé.

Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.

5 garis sudut némbongan nalika cuff dina kaayaan datar, anu tiasa nyingkahan borgol dina bentuk panempatan.

Tulangan spiral ngaminimalkeun naksir atanapi kinking.

360 ° bending, kinerja anti-bending anu kuat, cocog pikeun ventilasi nalika operasi dina posisi anu sanés tina pasién.

Mangkok jero tina cuff nyadiakeun panyegelan anu hadé sareng nyegah halangan anu disababkeun ku epiglottis ptosis.

Perlakuan khusus dina permukaan cuffs ngirangan kabocoran sareng mindahkeun sacara épéktip.

Tanpa nganggo lottngoscopy glottis, ngirangan kajadian nyeri tikoro, edema glottis sareng komplikasi anu sanés.

Rod pituduh sareng busur ngawangun dipilih pikeun ngagampangkeun sisipan LMA numutkeun struktur anatomis sareng fisiologis lisan sareng tikoro manusa.

Gampang dilebetkeun, ngan kedah 10 detik kanggo méréskeun masalah napas.

3. Jalan Air Topeng Laryngeal Topeng sareng Epiglottis Bar

Didamel tina 100% impor silikon tingkat médis.

Lima garis sudut némbongan nalika cuff dina status datar, anu tiasa nyingkahan borgol dina bentuk nalika sisipan. Desain dua--piglottis-bar dina mangkok, tiasa nyegah halangan disababkeun ku epiglottis ptosis.

Perlakuan khusus dina permukaan cuff ngirangan kabocoran sareng shift sacara épéktip.

Tanpa nganggo lottngoscopy glottis, ngirangan kajadian nyeri tikoro, edema glottis sareng komplikasi anu sanés.

Gampang dilebetkeun, ngan kedah 10 detik kanggo méréskeun masalah napas.

4. Jalan Air Topeng Laryngeal Topeng sareng Epiglottis Bar

Didamel tina 100% impor silikon tingkat médis.

Lima garis sudut némbongan nalika cuff dina status datar, anu tiasa nyingkahan borgol dina bentuk nalika sisipan. Desain dua--piglottis-bar dina mangkok, tiasa nyegah halangan disababkeun ku epiglottis ptosis.

Perlakuan khusus dina permukaan cuff ngirangan kabocoran sareng shift sacara épéktip.

Tanpa nganggo lottngoscopy glottis, ngirangan kajadian nyeri tikoro, edema glottis sareng komplikasi anu sanés.

Gampang dilebetkeun, ngan kedah 10 detik kanggo méréskeun masalah napas.

5. Ganda-tube bertulang Laryngeal Mask Airway

100% silikon tingkat médis pikeun biokompatibilitas anu hadé.

Desain non-epiglottis-bar nyayogikeun aksés anu gampang sareng jelas ngalangkungan lumen.

Aya dua pipa ventilasi sareng drainase anu misah, anu cocog sareng dihubungkeun sareng saluran napas manusa sareng kerongkongan, anu sacara signifikan ngirangan ayana réfluks sareng aspirasi, sareng dina waktos anu sami mempermudah panempatan sareng posisi topéng laring.

Tabung saluran pencernaan bebas tiasa sacara manual sareng négatip nyeuseup eusi lambung pikeun nyingkahan bahaya réfluks.

Ngaronjatkeun sareng ngagedéan cuff tiup, nguatkeun panyegelan tikoro, tiasa ngalaksanakeun ventilasi tekanan positip pikeun waktos anu lami, sareng ngagedekeun kisaran panggunaan LMA.

Tanpa nganggo lottngoscopy glottis, ngirangan kajadian nyeri tikoro, edema glottis sareng komplikasi anu sanés.

Rod pituduh sareng busur ngawangun dipilih pikeun ngagampangkeun sisipan LMA numutkeun struktur anatomis sareng fisiologis lisan sareng tikoro manusa.

Gampang dilebetkeun, ngan kedah 10 detik kanggo méréskeun masalah napas.

Pad panutup terpadu tiasa dianggo salaku bantalan waos, gampang dilereskeun, ngan ukur peryogi kasét pikeun méréskeun masalah ngalereskeun.

Aplikasi klinis

Pitunjuk pikeun Paké:

1. LMA, kedah parios sareng spésifikasi panyiri produk.

2. Pikeun nyéépkeun bénsin dina saluran napas saluran udara topéng laring sahingga tiung lengkep datar.

3. Larapkeun sajumlah alit saline uyah normal atanapi gél leyur cai pikeun pelumasan dina tonggong panutup tikoro.

4. Sirah sirah rada mundur, sareng jempol kénca na kana sungut pasien sareng daya tarik rahang pasien, dina raraga ngalegaan jurang antawis sungut.

5. Nganggo panangan katuhu pikeun nahan pulpén anu nahan topéng laring, pikeun sayogi, ramo indéks sareng jari tengah ngalawan awak sambungan panutup sareng tabung laring bakung ventilasi, nutupan sungut nuju arah sapanjang garis tengah rahang handap, baso nempel handap pharyngeal LMA, dugi ka henteu maju deui dugi ka ayeuna. Ogé tiasa ngagunakeun cara ngabalikkeun cara ngalebetkeun topéng laring, ngan ukur nutupan sungut kana lalangit, bakal disimpen dina sungut kana tikoro dina handapeun topéng laring, sareng 180 ° saatos rotasi, teras teraskeun ngadorong laring. topéng, dugi ka teu tiasa nyurung dugi ka ayeuna. Nalika ngagunakeun topeng laryngeal ditingkatkeun atanapi ProSeal nganggo rod pandu. Batang panungtun tiasa dilebetkeun kana rongga hawa pikeun ngahontal posisi anu ditunjuk, sareng sisipan topéng laring tiasa ditarik saatos sisipan topéng laring.

6. Dina gerak sateuacan sateuacana hipu sareng ramo mencét pikeun nyegah laring maskét perpindahan kateter saluran napas.

7. Numutkeun muatan nominal pikeun nutupan kantong dieusian gas (jumlah hawa moal tiasa ngaleuwihan tanda keusikan maksimum), sambungkeun sirkuit pernapasan sareng analisa naha ventilasi anu saé, sapertos ventilasi atanapi halangan, kedah numutkeun léngkah-léngkah sisipan ulang tina topéng laring.

8. Pikeun mastikeun posisi topéng laring leres, tutup bantal waos, posisi tetep, jaga ventilasi.

Kontra:

1. Pasien anu langkung resep gaduh eusi beuteung atanapi beuteung lengkep, atanapi anu watek utah sareng pasien sanés anu rawan réfluks.

2. Pasien sareng edema laring, peradangan akut saluran pernapasan, sareng bisul faring.

3. Panyakit tikoro nyababkeun halangan saluran napas, ngirangan patuh paru-paru, atanapi résistansi saluran napas anu luhur, jalma anu peryogi ventilasi tekanan positip.

4. Pasien anu trakea dikomprés sareng dilembut sareng ngahalangan saluran napas saatos anesthesia.

5. Jalma anu alérgi kana bahan produk.

6. Pasien dianggap ku dokter pikeun pantes pikeun produk ieu.

Praktek klinis topeng laring dua tabung:

Panyimpenan sareng Transportasi:

Alat transportasi kedah bersih sareng higienis, sareng sumber seuneu kedah diisolasi. Produk kedah disimpen dina kalembaban relatif henteu langkung ti 80%, suhuna henteu langkung ti 40 darajat Celsius, henteu aya gas korosif sareng kamar bersih anu hadé. Hindarkeun sinar panonpoé langsung, sareng dilarang pisan pikeun nyimpen éta babarengan sareng zat toksik sareng bahaya.


Waktos Post: Jul-01-2021