HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

Naha anjeun parantos ilubiung dina CMEF 2020?

19/10/2020 mangrupikeun bubuka grand of International International Medical Equipment Fair (CMEF) ka 83 sareng Component International Manufacturing & Design Show (ICMD) di Pusat Pameran Nasional Shanghai.

Sajumlah ageung perusahaan domestik anu saé ilubiung dina dua acara anu teu acan pernah terjadi sateuacanna.

Have you participated in the CMEF 2020

Saatos puluhan taun akumulasi sareng présipitasi, CMEF & ICMD parantos dikembangkeun janten platform jasa komprehensif global internasional anu kawéntar ngalangkungan ranté industri alat médis, ngahijikeun téknologi produk, peluncuran produk énggal, perdagangan pengadaan, kerjasama riset ilmiah, sareng sajabana, fokus kana mintonkeun téknologi pangénggalna dina bidang pabrikan alat médis, sareng ngamajukeun interaksi ranté industri sacara umum alat médis.
Dilaporkeun yén paméran opat dinten éta ngagaduhan dalapan aula, kalebet 22000 méter pasagi. Konperénsi sareng forum akademik 60, langkung ti 300 pamimpin industri sareng langkung ti 1500 peluncuran produk énggal nyandak urang ningali téknologi canggih.

Have you participated in the CMEF 2020

Salaku pamimpin dina industri konsumsi médis, perusahaan urang Haiyan Kangyuan Médis Instrument Co., Ltd.

Dipajang stan na x38 di Aula 1.1 anu utamina nunjukkeun sababaraha jinis kateter kemih, saluran napas laringal, tabung endotracheal, tabung lambung, bahan pencegahan epidemi sareng produk sanés.

Éta sadayana dikembangkeun sareng didamel ku perusahaan urang.

Aya aliran anu tetep pikeun pembeli / pengunjung anu parantos nunjukkeun minat pisan kana produk urang sareng ngarepkeun kerjasama.

Have you participated in the CMEF 2020-1
Have you participated in the CMEF 2020-3

Dina taun 2020 epidemi Corvid-19 nyababkeun dunya krisis global, antukna nyandak urang tantangan sareng kasempetan. Salaku anggota tim perang ngalawan wabah ieu, Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. kedah janten anu pangpayunna nimbulkeun panyakit wabah ieu, nyayogikeun dukungan anu cekap pikeun bahan, konsentrasi kana inovasi sareng terobosan, sareng narékahan pikeun masihan langkung seueur sumbangan. kana perang ngalawan wabah éta.

Have you participated in the CMEF 2020-2

Di pikahareupeun, Kangyuan moal mopohokeun tujuan aslina, maju, ngajalajah arah inovasi anyar dina industri alat médis Cina, sareng nyandak parobihan anu langkung jero pikeun industri médis sareng Podomoro.

Pangeling-eling haneut: numutkeun sarat kerja pencegahan wabah, sateuacan lebet ka aula paméran, sadaya pangunjung kedah nganggo masker, nunjukkeun KTP anu sahna, sareng Kode Kaséhatan Shanghai na dilarapkeun dina Alipay atanapi WeChat.


Pos waktos: Dec-09-2020