HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

"Nyiptakeun Tim Ngahijikeun sareng Kerja Sama" –Aktivitas Ngawangun Tim Jurusan Pemasaran Kangyuan Médis Datang ka Akhir anu Suksés

Nalika usum semi datang, sadayana janten hirup. Tanggal 26 Maret 2021, Departemen Pemasaran Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. ngayakeun kagiatan ngawangun tim di Tasik Nanbei. Sadayana resep kana kagiatan éta ku lauw, surak, sumanget.

1-2103301055402I

Jam 9 énjing-énjing, Dinas Pamasaran Kangyuan dugi ka Tasik Nanbei dina waktosna. Saatos kagiatan ngarecah és anu saderhana, kami réngsé ngalaksanakeun sareng ngararancang bendéra, formasi sareng slogan tim. Teras gedong timna dimimitian.1-210330105610J5Pimpinan kagiatan ngarah urang ngalaksanakeun seueur gim anu pikaresepeun. Kami damel babarengan sareng damel babarengan. Suasana kadang kuat sareng kadang santai. Éta henteu ngan ukur nyempetkeun jarak antara anu sanésna, tapi ogé ningkatkeun kohesi tim, nunjukkeun sumanget persatuan, kerja keras sareng kamajuan positip para staf Kangyuan '.1-21033010562L19

Dinten beurang, urang sumping ka B & B di gunung sareng ngamimitian barbecue terbuka. Urang damel babarengan. Sababaraha sayuran dikumbah sareng motong daging. Sababaraha nyiapkeun barbecue. Urang sadayana pinuh ku sumanget sareng urang sami-sami ngarasa sibuk sareng bagja sahingga B & B alit pinuh kahaneutan sareng kaasih.1-210330105643Q4

Saatos tuang siang, sadayana nyanghareupan Baiyun Pavilion sareng Danau Shanhai terasrasakeun angin ngahiliwir cinyusu haneut sareng nyanyi manuk anu lembut. Dina bentuk pésta téa, kami ngagabungkeun inspirasi tina kagiatan ngawangun kelompok ieu sareng padamelan sadidinten Kangyuan pikeun ngempelkeun hikmah urang sareng babarengan ngajajah modél damel anu langkung épisién sareng harmonis.

Dina kagiatan ngawangun tim ieu, kami ngabagi pangalaman anu saé dina ngésang, seuri, ngabahas sareng perasaan pikiran. Di pikahareupeun, urang, ngahiji janten hiji, silih gandeng, saling ngartos, nuju tujuan anu sami, bakal damel atos ngamajukeun pangwangunan industri médis sareng kaséhatan.

 


Pos waktos: Jun-11-2021