HAIYAN KANGYUAN Médis INSTRUMEN CO., LTD.

2021CMEF: Kangyuan Ngaronjatkeun Kualitas Kahirupan sareng Élmu sareng Téhnologi

Tanggal 13 Méi 2021, Pésta Peralatan Médis Internasional ka-84 Cina (CMEF) kalayan téma "tech anyar, masa depan pinter" diayakeun di Pusat Konvensi Nasional Shanghai sareng Pameran. Kalayan seueur pisan jalma anu hadir dina pameran éta, kamahéran acara ngaleungitkeun kasempetan anu sateuacanna.

1-21051913344VL
Dina paméran ieu, Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. nyayogikeun seueur produk énggal, sapertos silikon foley catheter kalayan balon anu terintegrasi, silikon foley catheter kalayan suhu, tabung gastrostomy silikon sareng tabung tracheotomy silikon, anu narik perhatian seueur jalma .

1-210519133513954 1-210519133519546Didirikeun taun 2005, Kangyuan ngaliput daérah ampir 20.000 m² kalayan nilai kaluaran taunan langkung ti 100 juta yuan. Éta gaduh sadaya jalur produksi otomatis, 4000m ² kelas 100.000 kamar bersih sareng 300m² kelas 100.000 laboratorium digabungkeun sareng pamariksaan manual pikeun mastikeun kasalametan sareng kualitas produk. Saatos langkung ti sapuluh taun pamekaran mantep, Kangyuan parantos janten produsen bahan médis skala ageung di Cina Wétan.

1-21051913354T26

 Kalayan raos tanggung jawab sosial anu luhur 

Kangyuan komitmen pikeun ningkatkeun kualitas perawatan sareng kahirupan pikeun pasién

Pikeun nyayogikeun umum pikeun pasokan médis anu tiasa nganggo kualitas langkung saé

2021CMEF bakal réngsé dina 2 dinten

Jumlah stan kami nyaéta 8.1ZA39

Datangna sareng tingali!


Pos waktos: Mei-19-2021